Powered by Blogger.
RSS
Container Icon

ELLOOOOOOOOOOO...

HI.. FRIENDS..
SAYA SHA.. JOM TENGOK APA YANG ADA KAT SHAS VARIETY NIH! .. KLIK KAT MANA-MANA LABEL UNTUK MELIHAT CONTOH-CONTOH KEK DAN PENGACARA MAJLIS OK... HARAP U ALL BAGI SOKONGAN... SEND MESSAGE KAT INBOX SAYA DI FACEBOOK SHA KHALID.. OK.. ENJOY IT..

KUMPULAN CAKLEMPONG SRI PENDETA GEMILANG

KUMPULAN CSPG - SERING MEMBUAT PERSEMBAHAN DI MAJLIS-MAJLIS PERKAHWINAN DAN MAJLIS-MAJLIS KOPERAT , SEKIRANYA BERMINAT ANDA BOLEH MENDAPATKAN KHIDMAT KUMPULAN INI DENGAN MENGHANTARKAN EMAIL ATAU MESEJ KE FACEBOOK SHA KHALID.ijfif

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

Miss b said...

boleh email saya harga servis caklempong ni utk majlis kahwin?

noramanifadzilah@yahoo.com

p/s- maaf sy tak jumpa email awak.

Shrizal Shadan said...

assalamualaikum..

Saya nak tahu lebih mengenai kumpulan caklempong ni. saya bercadang nak guna khidmat caklempong pada majlis saya tahun 2013 nnt. boleh saya tahu harga yang dikenakan jika saya berminat nak ambil kumpulan anda?

rizal
shrizal.shadan@gmail.com
0164415171

wawa said...

Assalammualaikum...boleh sy dptkan harga khidmat caklempong utk majlis kahwin sy pada bulan 12 akan dtg..email sy nickwawa86@gmail.com....terima kasih

zam said...

bagaimana nak tahu lebih lanjut tentang caklempong.majlis perkhawinan.saya bercadang nak dapatkan khidmat caklempong pada majlis perkhawinan anak saya pada 10/8/2014 .cal saya 0176193020 zamrus abd karim.

Post a Comment